Contact

Zoek je een vakkundige aannemer voor jouw bouwproject? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem snel contact op!

Veelgestelde vragen

We hebben ruim 20 jaar werkervaring in de bouw. Eigenaar Karst van Dalfsen begon zelf als jonge jongen op de bouwplaats en heeft de jaren daarna de nodige praktijkervaring opgedaan. Daarna is hij voor zichzelf begonnen met Van Dalfsen Bouw dat op dit moment al 18 jaren actief is. De ervaring die we hebben varieert van kleine projecten bij particulieren tot grote bedrijfsprojecten. Van funderingen tot complete bedrijfshallen, we hebben ervaring in alle facetten van de bouw.

Je kunt Van Dalfsen Bouw benaderen voor particuliere projecten, commerciële bouw en utiliteitsbouw. Onze expertise ligt met name in de utiliteitsbouw zoals bedrijfshallen, kantoorpanden en magazijnen. Ook hebben we veel ervaring in de woningbouw, met name in het hogere segment, volledig ontwikkeld naar wens van de opdrachtgever. We houden ons niet bezig met seriematige bouw. Wel staan we ook klaar voor renovaties, aanbouw etc.

Een beeld krijgen van onze ervaringen? Bekijk onze projectenpagina.

Uiteraard. Je vindt deze op onze projectenpagina.

Als klant heb je altijd 1 contactpersoon waar je terecht kan voor vragen en updates. Dit is eigenaar Karst van Dalfsen.

Ja, we vinden duurzaamheid en milieuvriendelijk werken belangrijke zaken. Voor het starten van nieuwe bouwprojecten en dus het verkrijgen van een vergunning moet sowieso voldaan worden aan een BENG berekening. Hiermee wordt de energieprestatie van een woning of een utiliteitsgebouw bepaald. 

Ook bouwen we circulair, wat inhoudt dat we er rekening mee houden dat de producten van nu de grondstoffen zijn voor later. Na gebruik kunnen producten gedemonteerd worden en de materialen opnieuw worden gebruikt. Door circulair te bouwen worden grondstoffenvoorraden niet uitgeput: hergebruik staat hierbij dan ook centraal.

Van Dalfsen Bouw heeft het als prioriteit om projecten op tijd en binnen het budget te voltooien. We maken altijd duidelijke afspraken met onderaannemers, wat veelal vaste relaties van ons zijn dus we weten hoe ze werken en we hebben korte lijnen met hen. We blijven de ontwikkeling van onze projecten op de voet volgen. 

Bij de start van een project kijken we natuurlijk eerst naar wat de wens van de klant is: wanneer willen ze beginnen of belangrijker nog: wanneer moet het klaar zijn. Vanaf daar rekenen wij terug om te kijken of dat realistisch is. Zo niet, dan proberen we een tussenoplossing te vinden voor bijvoorbeeld tijdelijke woonruimte of een tijdelijk magazijn. Vervolgens maken we een planning hoe we alles realiseren voor opleverdatum.

Van Dalfsen Bouw is als hoofdaannemer verantwoordelijk, dus we zorgen ervoor dat voldoen wordt aan de relevante bouw- en veiligheidsvoorschriften. Denk aan het gebruik van gekeurde steigers, gekeurd materieel etc. 

Jazeker. We begrijpen dat dit belangrijk is voor de juridische en financiële veiligheid van onze klanten. Daarom hebben we een doorlopende CAR-verzekering. Als er wat is, is dat altijd verzekerd.

Ja, uiteraard. We hebben altijd nauw contact met onze klanten en een tevreden klant is voor ons het belangrijkst. We werken met betrouwbare partners die staan voor een hoge kwaliteit van de werkzaamheden. Er gebeurt vrijwel nooit wat, maar mocht er onverhoopt toch iets voorvallen dan lossen we het op. Sowieso werken we altijd met een zogenaamde 'tweede oplevering'. Dat betekent dat we drie maanden na oplevering samen afspreken om alles nog eens door te nemen.

Van Dalfsen Bouw geeft voorafgaand aan de start van een project een begroting af, zodat je weet wat het ongeveer gaat kosten. De stand van de werkzaamheden is bij Van Dalfsen Bouw altijd verder dan de facturatie, omdat we factureren aan de hand van de inkoopfacturen. De facturen van de onderaannemers ontvangen wij. We zetten deze vervolgens, voorzien van onze eigen marge, door naar de klant. We factureren dus later en niet vooraf. 

Ik help je graag!

Bouwen wij samen aan jouw toekomstige project? Weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met Karst.