Wie we zijn

Van Dalfsen Bouw realiseert jouw vastgoedplannen. Heb je enkel een idee of mogelijk al een tekening? Wij regelen de rest. Goede afstemming, persoonlijke begeleiding en transparantie is wat je bij ons mag verwachten. Waar dat uit blijkt, lees je hieronder.

Waar we voor staan

Jij hebt een idee, wij regelen de rest. Van Dalfsen Bouw neemt het volledige proces uit handen. Startend met een tekening, gaan we aan de slag met de begroting. We maken de technische zaken klaar, vervolgens kopen we de nodige zaken in en dan begint de bouw. We blijven nauwe afstemming houden met jou als opdrachtgever. Loopt alles nog in lijn met de begroting? En volgens planning? We zitten er bovenop.

Samen beslissen we over zaken als het bepalen van de lichtpunten, installatiesystemen, wifi-points en domotica. We sturen het volledige proces aan: van ontwerp naar bouw, naar het leggen van vloeren en plaatsen van een keuken. Als klant ben je vrij van zorgen, wij dragen de verantwoordelijkheid.

Persoonlijke begeleiding tijdens het bouwproces vinden we belangrijk. We bespreken met regelmaat de planning en je hebt bij ons altijd dezelfde contactpersoon. Transparantie is ons uitgangspunt, daarom werken we met een open begroting. We hebben zelf praktijkervaring, dus weten waar we over praten en hoe er gewerkt wordt. We zitten kort op de bal, komen afspraken na. ‘Doen wat je zegt’, is wat ons kenmerkt.

Kom in contact

Aangenaam

”Na de mavo, op m’n 16e ben ik gestart als timmerman in de bouw. Op mijn 19e wilde ik een stap zetten en begon ik voor mijzelf. Als zzp’er stak ik de handen uit de mouwen op de bouwplaats. Maar het werk werd steeds meer en de klussen steeds groter, waardoor ik extra mankracht nodig had. Van het een kwam het ander. Het netwerk breidde zich uit en het was tijd voor een volgende stap. Dat was het begin van Van Dalfsen Bouw. Ik bouwde destijds ook mijn eigen woning, iets waar ik volledig mijn eigen stempel op kon zetten. Ik vind het belangrijk om dingen te bouwen die ik zelf mooi vind. En nog belangrijker: mijn klanten uitstekende persoonlijke begeleiding geven tijdens het bouwproces.”

Karst van Dalfsen - Eigenaar

Bouwplannen bespreken? Bel me! 06 30 73 59 89

Samen kom je verder

Wij werken nauw samen met een zorgvuldig geselecteerde groep van onderaannemers die dezelfde passie voor kwaliteit en vakmanschap delen als wij. Deze groep vertegenwoordigt een breed scala aan specialisaties: van architect tot metselwerk en van elektriciteit tot interieurafwerking. Dit stelt ons in staat om jouw project van A tot Z op te pakken en het maakt ons flexibel zodat we snel kunnen inspelen op eventuele veranderingen in een project. Samen werken we aan de realisatie van jouw plannen.

EVE architecten
Bekhuis en Kleinjan
Brouwer bureau bouwkunde
Steenbergen bouwmanagement
LAhaye studio voor architectuur en stedenbouw
EDU-ARD
OVG