Dakopbouw garage

Specialisatie Woningbouw
Opdrachtgever Fam. Dijkhuizen
Locatie Elburg

De oorspronkelijke woning stond al en had een bestaande garage, maar de wens van de eigenaren was om de woning uit te breiden met een volledig nieuwe dakopbouw boven de garage. Het doel was om de opbouw volledig te laten aansluiten bij de woning, zodat niet zichtbaar was dat deze later was geplaatst.

De dakopbouw bood de mogelijkheid om de eerste verdieping opnieuw in te delen, waardoor er ruimte werd gecreëerd voor een nieuwe badkamer en een extra slaapkamer. Dit resulteerde in een comfortabelere en functionelere leefruimte. De dakkapel van zink was al een prachtig kenmerk van de bestaande woning en werd met veel aandacht voor detail doorgetrokken naar de nieuwe opbouw.

De eigenaren bleven natuurlijk in hun woning wonen terwijl deze werkzaamheden plaatsvonden, dus we wilden voor hen minimale overlast tijdens de verbouwing. Daarom werkten we voornamelijk buitenlangs. Alle voorbereidingen werden getroffen en het dak werd opgebouwd voordat we de doorbraak naar de bestaande woning maakten. Hierdoor werd de impact van de bouwwerkzaamheden tot een minimum beperkt.

Dakopbouw garage Elburg
Dakopbouw garage Elburg
Dakopbouw garage Elburg

Meer weten?

Wil je meer weten over dit project of heb je plannen voor een soortgelijk project en ben je benieuwd of wij je daarbij kunnen helpen? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op!

Kom in contact
Deel dit project op Social Media

Ik help je graag!

Bouwen wij samen aan jouw toekomstige project? Weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met Karst.