Kantoorpand

Specialisatie Utiliteitsbouw
Opdrachtgever Tebezo
Locatie Genemuiden

Dit project omvatte de bouw van een nieuw kantoorpand en het opknappen en moderniseren van de bestaande hal. Hiertussen maakten we een verbinding zodat men binnendoor van de een naar de andere ruimte kan gaan.

Het ontwerp moest aansluiten bij de activiteiten van het bedrijf in weg- en waterbouw. Het gebruik van cortenstaal was dus een treffende keuze voor de uitstraling van het pand. Ook de betonnen trappen in het pand geven een wat ruwere uitstraling die passen bij de werkzaamheden. We realiseerden dit project van begin tot eind. Van het leggen van vloeren en plafonds tot schilderwerk en het plaatsen van keukenblokjes. 

Ook bij dit project werkten we nauw samen met een door de opdrachtgever ingehuurde bouwbegeleider, om ervoor te zorgen dat alle aspecten van het project soepel verliepen.

Kantoorpand Genemuiden
Kantoorpand Genemuiden
Kantoorpand Genemuiden
Kantoorpand Genemuiden
Kantoorpand Genemuiden
Kantoorpand Genemuiden
Kantoorpand Genemuiden
Kantoorpand Genemuiden

Meer weten?

Wil je meer weten over dit project of heb je plannen voor een soortgelijk project en ben je benieuwd of wij je daarbij kunnen helpen? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op!

Kom in contact
Deel dit project op Social Media

Ik help je graag!

Bouwen wij samen aan jouw toekomstige project? Weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met Karst.