Nieuwbouw bungalow

Specialisatie Woningbouw
Opdrachtgever J. Kamphuis
Locatie Zwolle

Binnen een periode van slechts zeven maanden wisten we deze volledig nieuwe bungalow te realiseren. De klant had al een gedetailleerde tekening in handen. Aan ons de taak om van deze plannen realiteit te maken. Deze moderne seniorenwoning is volledig gelijkvloers, wat zorgt voor ultiem comfort en toegankelijkheid voor de bewoners.

Nieuwbouw bungalow Zwolle

Opdrachtgever
aan het woord

"Na maanden wachten konden we eindelijk beginnen met het overleg over het bouwen van onze woning met Karst van Dalfsen. We hebben ook nog overleg gehad met een aannemer over een prefab woning, maar onze voorkeur ging uit naar traditioneel bouwen. Prijstechnisch maakte het niet veel verschil. Op 22-02-2022 werd de bouwstroomkast en watermeterput geplaatst door Cees Bennink. Daarna ging het in rap tempo iedere week door.

Mede door de strakke planning en de voortreffelijke uitvoerder Cees konden we op 27-09-2023 de verhuiswagen voor laten rijden. In 7 maanden tijd is er een prachtige goede bungalow gebouwd. Prettige samenwerking met de overige bedrijven zoals loodgieter, elektriciën, dakdekkers, steigerbouwers, stukadoors, tuinmannen, etc. En nu na één jaar zijn er helemaal geen bouwkundige problemen, dat gebeurt niet vaak dat er na de bouw geen gebreken tevoorschijn komen. Wij kunnen Karst van Dalfsen zeker aanbevelen."

Jos Kamphuis, Ingrid van Veenendaal
Jos Kamphuis, Ingrid van Veenendaal
Nieuwbouw bungalow Zwolle
Nieuwbouw bungalow Zwolle
Nieuwbouw bungalow Zwolle
Nieuwbouw bungalow Zwolle
Nieuwbouw bungalow Zwolle

Meer weten?

Wil je meer weten over dit project of heb je plannen voor een soortgelijk project en ben je benieuwd of wij je daarbij kunnen helpen? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op!

Kom in contact
Deel dit project op Social Media