Renovatie en uitbreiding bedrijfspand

Specialisatie Utiliteitsbouw
Opdrachtgever HB Hekwerk- & Montagebedrijf
Locatie Doornspijk

HB Hekwerk- & Montagebedrijf was door groei opzoek naar meer ruimte. Het was hun wens om het huidige pand te moderniseren en aan te passen aan de normen en eisen van deze tijd. Deze uitdaging gingen wij graag aan.

Binnenin het pand werd alles gedemonteerd en vernieuwd, terwijl de werkzaamheden van het bedrijf ongestoord konden doorgaan. We maakten nieuwe kantoorruimtes, een nieuwe hal met eigentijdse entree, een moderne kantine en uitbreiding van het magazijn. Zo voldeed het pand weer aan de behoeften van de opdrachtgever.

De buitenkant van het pand namen we ook onder handen. We plaatsten nieuwe beplating en dakleer waarmee we het toch al wat oudere pand moderniseerden en verduurzaamden.

Renovatie en uitbreiding bedrijfspand Doornspijk

Opdrachtgever
aan het woord

"Van Dalfsen Bouw heeft voor ons 2 projecten gelijktijdig uitgevoerd, zowel zakelijk als privé. In beide projecten zat behoorlijk wat uitdaging en dat vroeg om de juiste expertise. We zijn zeer tevreden over het verloop van beide projecten en we raden Van Dalfsen Bouw dan ook zeker aan."

Harmen Dijkhuizen HB Hekwerk- & Montagebedrijf
Renovatie en uitbreiding bedrijfspand Doornspijk
Renovatie en uitbreiding bedrijfspand Doornspijk

Meer weten?

Wil je meer weten over dit project of heb je plannen voor een soortgelijk project en ben je benieuwd of wij je daarbij kunnen helpen? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op!

Kom in contact
Deel dit project op Social Media

Ik help je graag!

Bouwen wij samen aan jouw toekomstige project? Weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met Karst.