Verbinding tussen productiehal en magazijn

Specialisatie Utiliteitsbouw
Opdrachtgever Condor Carpets
Locatie Hasselt

Een uitdagingen voor de opdrachtgever was het verplaatsen van tapijtrollen van de productiehal naar de juiste locatie voor transport in het magazijn. Dit moest veiliger en sneller. We realiseerden een lopende band door het hele pand, waarbij de tapijtrollen vanaf de backing in een lift worden geplaatst. Vervolgens komen ze op de lopende band en gaan ze door het verbindingsstuk, de corridor, over de weg naar het magazijn, waar ze automatisch belanden in de juiste tapijtstelling. Dit zorgde voor een flinke tijdbesparing en verbetering van de veiligheid.

Ook creëerden we buiten het pand een overkapping voor het plaatsen van graskarren met kunstgras. Hierdoor werd binnen ruimte vrijgemaakt. We namen veiligheidsmaatregelen door sprinklers te installeren voor brandbeveiliging, omdat de overkapping tegen de bestaande bouw werd aangebouwd. Ook regelden we de aanleg van nieuw straatwerk en de installatie van nieuwe goten.

Verbinding tussen productiehal en magazijn Hasselt
Verbinding tussen productiehal en magazijn Hasselt

Meer weten?

Wil je meer weten over dit project of heb je plannen voor een soortgelijk project en ben je benieuwd of wij je daarbij kunnen helpen? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op!

Kom in contact
Deel dit project op Social Media

Ik help je graag!

Bouwen wij samen aan jouw toekomstige project? Weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met Karst.